Open Dag

KOS Kappersopleidingen

Kom naar onze open dag op
zaterdag 2 mei 2020 van 10.30 tot 14.00 uur.

 

Wil je graag een individuele rondleiding of een meeloop ochtend/middag ?
Bel dan 013-5426603 voor een afspraak.

 

Een meeloop ochtend/middag is de ideale manier om te ervaren hoe het is om de opleiding naar jouw keuze te volgen. Je volgt lessen, leert studenten en docenten kennen en je ervaart hoe het is om bij KOS Kappersopleidingen te studeren.

Een leerzame en leuke ervaring die je niet wilt missen!

Algemene informatie

Datum:
Zaterdag 2 mei 2020

Tijden:
Van 10.30 uur tot 14.00 uur

KOS Kappersopleidingen geeft je de mogelijkheid het kappersvak te leren in een goede, professionele omgeving. Onze ervaren docenten begeleiden je door de basis technieken gevolgd door de laatste technieken en trends. Je wordt een expert in o.a highlights, styling, knippen, föhnen, kleuren en diverse lang haar technieken. Omdat omgaan met klanten een groot deel van het vak is, wordt ook hieraan bij KOS Kappersopleidingen de nodige aandacht gegeven.

Als student aan de KOS Kappersopleidingen kies je voor een versnelde opleiding van twee jaar. In deze twee jaar wordt je opgeleid tot Allround Kapper (MBO 3). Je maakt hier kennis met alle onderdelen van het kappersvak.

De student tot 18 jaar kan in aanmerking komen voor het kindgebonden budget. Voor meer informatie hierover klik hier

Vanaf 1 januari 2017 hebben minderjarige MBO-studenten (vanaf 16 jaar) die een opleiding in de beroepsopleidende leerweg (bol) volgen, recht op een studentenreisproduct. (OV-kaart voor studenten. Voor meer informatie: www.duo.nl

Studenten ouder dan 18 jaar komen in aanmerking voor “studiefinanciering” (Basis beurs, aanvullende beurs) en een Ov-studentenjaarkaart. Voor meer informatie: www.DUO-IB-groep.nl

MBO’ers: Basisbeurs blijft. De studiebeurs voor MBO’ers verandert niet. De basisbeurs in het MBO blijft bestaan!.

KOS kappersopleidingen is aangesloten bij de NRTO, het Platform van Aangewezen/Erkende Particuliere Onderwijsinstellingen. Eén van haar doelstellingen is het handhaven en verhogen van de kwaliteit van het particulier onderwijs.

KOS Kappersopleidingen heeft de NRTO Gedragscode voor leden van de Vereniging NRTO ondertekend en committeert zich hieraan.

De opleiding KAPPER bij KOS Kappersopleidingen is met goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geregistreerd in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO), waardoor studenten de garantie hebben deel te nemen aan kwalitatief hoogstaande opleidingen. Tevens is KOS een door de branche erkende opleiding.

JA! Ik wil meer weten, neem contact met me op!

Social

Bezoekadres

Kos Kappersopleidingen

Insulindeplein 18
5014 BD Tilburg

T: 013-5426603
E: info@koskappersopleidingen.nl

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 9.00 - 16.30
Woensdag: 9.00 - 16.30
Donderdag: 9.00 - 16.30
Vrijdag: 9.00 - 16.30
Zaterdag: 9.00 - 14.30

MEDEDELING IVM CORONA-VIRUS

Afgelopen week heeft KOS Kappersopleidingen zich hard ingezet om het onderwijs ondanks alle onzekerheden toch door te laten gaan. Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen heeft KOS een aantal besluiten genomen:

1. Vanaf dinsdag 17 maart a.s. worden er geen lessen meer op school gegeven aan studenten en dus ook geen klanten meer geholpen. Dit besluit is tot en met dinsdag 28 april a.s. van kracht. Vanaf woensdag 29 april zijn wij weer geopend.

2. Op dinsdag en vrijdag zijn wij telefonisch van 09.00 tot 10.00 uur bereikbaar op 0135426603 voor al uw vragen.

3. De ANKO heeft geadviseerd dat salons sluiten, dus wij volgen met betrekking tot stage dit advies. Mocht je toch stage lopen doe je dit op eigen verantwoordelijkheid.

De gezondheid van medewerkers en die van onze collega’s en studenten staat natuurlijk voorop. Iedereen blijft alert op zijn eigen gezondheid en doet alles wat nodig is om mogelijke verspreiding van corona te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Team KOS kappersopleidingen

Popup Sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kunnen we je helpen?