Open Dag

KOS Kappersopleidingen

Helaas gaat onze open dag op zaterdag 2 mei niet door in verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus.

Toch gaan we graag met jou in gesprek over onze opleiding, dus zijn we bereikbaar via WhatsApp of info@koskappersopleidingen om alle vragen over KOS Kappersopleidingen te beantwoorden.

Ook al zijn we tijdelijk gesloten, we plannen graag voor u een geheel vrijblijvende, individuele rondleiding, zodat je toch de opleiding kan bekijken.

Algemene informatie

Datum:
volgt later weer 

Tijden:
volgt later weer

KOS Kappersopleidingen geeft je de mogelijkheid het kappersvak te leren in een goede, professionele omgeving. Onze ervaren docenten begeleiden je door de basis technieken gevolgd door de laatste technieken en trends. Je wordt een expert in o.a highlights, styling, knippen, föhnen, kleuren en diverse lang haar technieken. Omdat omgaan met klanten een groot deel van het vak is, wordt ook hieraan bij KOS Kappersopleidingen de nodige aandacht gegeven.

Als student aan de KOS Kappersopleidingen kies je voor een versnelde opleiding van twee jaar. In deze twee jaar wordt je opgeleid tot Allround Kapper (MBO 3). Je maakt hier kennis met alle onderdelen van het kappersvak.

De student tot 18 jaar kan in aanmerking komen voor het kindgebonden budget. Voor meer informatie hierover klik hier

Vanaf 1 januari 2017 hebben minderjarige MBO-studenten (vanaf 16 jaar) die een opleiding in de beroepsopleidende leerweg (bol) volgen, recht op een studentenreisproduct. (OV-kaart voor studenten. Voor meer informatie: www.duo.nl

Studenten ouder dan 18 jaar komen in aanmerking voor “studiefinanciering” (Basis beurs, aanvullende beurs) en een Ov-studentenjaarkaart. Voor meer informatie: www.DUO-IB-groep.nl

MBO’ers: Basisbeurs blijft. De studiebeurs voor MBO’ers verandert niet. De basisbeurs in het MBO blijft bestaan!.

KOS kappersopleidingen is aangesloten bij de NRTO, het Platform van Aangewezen/Erkende Particuliere Onderwijsinstellingen. Eén van haar doelstellingen is het handhaven en verhogen van de kwaliteit van het particulier onderwijs.

KOS Kappersopleidingen heeft de NRTO Gedragscode voor leden van de Vereniging NRTO ondertekend en committeert zich hieraan.

De opleiding KAPPER bij KOS Kappersopleidingen is met goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geregistreerd in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO), waardoor studenten de garantie hebben deel te nemen aan kwalitatief hoogstaande opleidingen. Tevens is KOS een door de branche erkende opleiding.

JA! Ik wil meer weten, neem contact met me op!

Social

Bezoekadres

Kos Kappersopleidingen

Insulindeplein 18
5014 BD Tilburg

T: 013-5426603
E: info@koskappersopleidingen.nl

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 9.00 - 16.30
Woensdag: 9.00 - 16.30
Donderdag: 9.00 - 16.30
Vrijdag: 9.00 - 16.30
Zaterdag: 9.00 - 14.30

Vanaf dinsdag 12 mei zijn wij weer geopend

Aangezien we voldoende ruimte hebben om de 1,5 meter maatregel te waarborgen is het maken van een afspraak niet nodig.

Met vriendelijke groet,
Team KOS kappersopleidingen

Popup Sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
× Hoe kunnen we je helpen?